A alom

Születési idő: 2017.06.06.

Törzskönyv:

Drak z Tisnovskych revirú

Tonga du Clos de la Bandeliere  Jais de la Betoule Lonbard de Jabadao
Audace de la Betoule
Leny du Clos de la Baudeliere Howard
Gondolat de la Futee du Clair Bois
Diansa z Panskych lesú  Tocókerti-Vadász Adu Dorozsmai Vitéz Adu
Hegymegi Parti Amelita
Nella z Pompejské kolonády Trapp Demeter
Luci z Cejkovské tvrze
Parlagi-Vadász Bársony

 

Vadászfai Cakk  Visnyei-Vadász Sátán Bédai Jónás Jogász
Visnyei-Vadász Trixi
Vadászfai Dina Cid Garamparty
Vadászfai Dacos
Caramba z Tisnoskych revirú Pitypang Mágnás Luppa-Vadász Fickó
Pitypang Csitri
Diansa z Panskych lesú Tocókerti-Vadász Adu
Nella z Pompejské kolonády

Anya: Parlagi-Vadász Bársony “Csengő”

Apa: Drak z Tisnovskych reviru

Eredményei:

Alapvizsga – Kiválóan megfelelt

Tenyészszemle – Tenyészthető

Vadász Alkalmassági Vizsga

ÖTV – 1.díj

HD-A Mentes

Drak fotói:

Kölykök:

Ajándék “Liza”

“Liza teljesen megszokta az új környezetét és már profin becélozza a pelust is. 🙂 Imádja a hasát, tanulja a szabályokat, pl az út előtt mindig le  kell ülnie, természetesen jutalomfalat ellenében. 🙂 Sok új barátja van, akikkel jó nagyokat tud játszani. 🙂 ”

Akác

“Természetesen Akác a legszebb, legokosabb, legügyesebb vizsla. A reggeli és esti nagy sétákat mindig nagyon várja és imádja. Szeret vadászni, lepkékkel kezdte most már észrevette a madarakat is, nagyon komolyan becserkészi őket, aztán rájuk ront. A kertben pedig megtalálta a sünit, de őt csak megszagolta. Más kutyákkal elsőre óvatos, de nem bátortalan, lehet kicsi vagy nagy odamegy, bemutatkozik, a már ismerős kutyákkal pedig nagyokat játszik. Hihetetlen gyorsan tanul, nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a legnagyobb játékból is be tudjuk hívni. Nemsokára kezdődik a kölyöksuli, várjuk, kíváncsiak vagyunk hogy tetszik majd neki.

Az az érzés amikor a szemünkbe néz és “beszél”, amikor tudja, hogy mit akarunk tőle, még ha éppen rosszalkodik is, leírhatatlan.

Imádjuk!”

Akkord

“Akkordról csak jót tudunk írni. Nagyon okos , amikor kivittük először sétálni, akkor rögtön tudtuk vinni pórázzal. Követte a többi kutyát. Imádjuk benne,hogy minden bogárra vadászik. A legyeket imádja követni. Látszik,hogy kiskora óta benne van a vadászösztön.
Nagyon hűséges már most és természetesen annyira rossz, amennyire kölyökként kell. 
Számunkra ő családtag, nem kutya, hanem VIZSLA.
Biztos vagyok benne, ha majd mi is hordjuk suliba akkor csak pozitív élményeink lesznek.
Minden szó illik rá, ami a szép és a szeretet szinonímája.
Boldogok vagyunk,hogy Akkord hozzánk kerülhetett.
Köszönjük! 

Alkonyat “Kony”

“Kony egy super kis vizsla! Imàdja a hasát , szeretetét harapdàlàssal fejezi ki…ezen a hibájàn még dolgozunk erősen. 🙂 Màr szobatiszta, soha nem szalad el tőlünk messzire sétàltatàsnàl és ha hivjuk, azonnal visszajön. Imàdja az erdöt, a sokféle illatot. Ügyesen apportíroz. Szeretetigényes, ott érzi jòl magàt, ahol mi vagyunk. Imàdjuk!

Alma “Lara”

“Bárhová megyünk, állatorvostól kezdve a profi kutyafotózókon át a kutyafuttatóig, mindenhol megjegyzik, hogy mennyire jó kiállású, nyugodt, stabil és vagány kiskutya. Egyszerűen nem lehet felhergelni, viszont bátran belemegy minden helyzetbe, kikezd még a nagyobb kutyákkal is. Iszonyúan okos, 5 perc alatt tanulta meg, hogy “ül”, és tökéletesen tudja, hogy mik a szabályok, bár azért néha esze ágában sincs azt csinálni, amit mi szeretnénk. De hát ettől imádnivaló és attól, ahogyan szeret minket és ragaszkodik hozzánk! Nem is értjük, hogy volt eddig az életünk vizsla nélkül, mert már nem tudjuk elképzelni nélküle!”

Angyal “Wilma”

“A kis Füzeserdei Angyalt azóta átkereszteltük Wilmára, és napról napra nagyobb öröm számunkra, hogy vele új taggal bővült a család. Wilma az első naptól kezdve csodás kölyök. Mikor 9 hetesen elhoztuk, gyakorlatilag szobatiszta volt. A nevét, meg hogy “ül, marad” pár nap alatt megtanulta, és mindig örömmel odajön, ha hívjuk. A legtöbb kutyával nagyon jól kijön, és a nagyobb, idegen kutyákhoz is bátran odamegy, és megmutatja, milyen jól szocializált. Wilma egy pár hete már minden nap elkísér a munkába, és az irodában már mindenkinek rabul ejtette a szívét. Nagyon aktív, játékos, néha kicsit féktelen és vad, de semmilyen körülmények között nem válnánk meg tőle. Nekünk ő a tökéletes.”

Anka

Akarat “Szellő”

“Olyan hamar megnőnek… Nem elég hamar, mert még befér az ágy alá. Néha visz magával zsákmányt is: pl. papucsot, zsebkendőt. Sokban megváltoztatta a mindennapjainkat és szinte elképzelhetetlen, hogy volt egyszer nélküle is életünk. Nehéz lenne felidézni, hogy mit csináltunk korábban az esős őszi vasárnapokon, de az a jó a kutyatartásban, hogy biztosak lehetünk benne: mostantól ezeken a napokon is sétálni megyünk. Szellő partner a mozgásban, játékban, tanulásban és tulajdonképpen mindenben. Imádjuk a hatalmas fülét és a boldogságtól folyton járó popsiját. Nagyon jó hatással van a családunkra és MINDENT megér, hogy úgy néz ránk, ahogy még soha senki ezen a világon.”